Om - bankshift

Om BankShift

BankShift er en nettavis for de som skaper fremtidens bank- og finanstjenester.

Vi har som mål å bringe nyhetene, analysene, fortellingene, debattene og kunnskapen som gjør bransjen bærekraftige og rustet for en krevende fremtid preget av konstante endringer.

Bak BankShift står Shifter Media som ble startet i 2016 av journalistene Lucas H. Weldeghebriel og Per-Ivar Nikolaisen.

De så den voksende floraen av oppstartsselskaper, og var sikre på at disse ville spille en viktig rolle i omstillingen økonomien må gjennom. Denne utviklingen fortjente mer og bedre journalistikk.

De nye oppstartsselskapene er essensielle i å få til en omstilling, men først og fremst må de etablerte selskapene evne å endre seg i takt med at vi går fra analogt til digitalt, fra fossilt til fornybart, fra manuelt til automatisk, og fra lokal til global absolutt konkurranse.

Visjonen for BankShift, er at vi vil hjelpe ledere innen bank og finans til å ta bedre beslutinger basert på innholdet vi lager.

Hvis vi lykkes, tror vi også at vi bidrar til de nødvendige omstillingene vi må gjennom, som sikrer at vi kan ha et godt og demokratisk samfunn også i fremtiden.

BankShift jobber selvfølgelig etter Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk. Dersom du mener deg urettmessig behandlet, kan du klage oss inn til Pressens faglige utvalg (PFU) for behandling og vurdering.

Har du tips til saker vi bør skrive om eller ønsker kontakt av en annen grunn, ikke nøl med å ta en telefon eller sende oss en epost.

Har du et debattinnlegg eller en kronikk, skriv til redaksjonen@bankshift.no