LEDELSE

Bulder-sjefen går inn i konsernledelsen: – Vi er blitt så store at vi påvirker resten av banken

Direktør i Bulder, Simen Eilertsen, går inn i konsernledelsen i Sparebanken Vest.

Direktør i Bulder, Simen Eilertsen.
Publisert

– Vi er blitt så store at vi påvirker resten av banken. Derfor er det naturlig at vi sitter i konsernledelsen, kommenterer Eilertsen til BankShift.

Han forklarer at Bulder hadde oppunder 47 milliarder kroner i utlån ved årsskiftet. Rent praktisk får ikke inntreden i konsernledelsen stor betydning, men Eilertsen sier at han gleder seg til å lære av de andre som sitter i ledelsen.

– Det er mye flinke folk som sitter i konsernledelsen i Sparebanken Vest og jeg får mye god erfaring av å sitte der, smiler Eilertsen.

I tillegg til ham, så får også Sparebanken Vest Eiendom en plass ved bordet i konsernledelsen.

Tror på et godt år

Eneste forskjellen mellom økonomieksperters spådommer for 2024, er hvor mange ganger de tror sentralbanken kommer til å kutte styringsrenten. Eilertsen mener at det kommer til å ha liten påvirkning på dem.

– Bulder sitt verdiforslag har aldri vært å være billigst. Det vi lover kundene våre er å ha en god og fair deal til enhver tid. Vi følger ikke lokketilbud verken ned eller opp igjen. Vi jobber med å skape tillit hos kundene våre om at vi hadde et godt tilbud for tre år siden og at vi fortsatt her det, forklarer Eilertsen.

Sparebanken Vest startet Bulder høsten 2019, like før utbruddet av pandemien. Eilertsen påpeker at svingninger i økonomien ikke har hatt så mye å si for hvordan det går for digitalkonseptet.

Veksten vår under pandemien ble forklart med nullrenten og veksten etter pandemien ble forklart med stigningen i styringsrenten. Men jeg tror ikke det har hatt så mye å si for veksten vår. Vi har vært et konsept som har levert på det vi har lovet, det har folk merket seg, mener Eilertsen.