KARRIERE

Flekkefjord Sparebank ansetter tidligere produktspesialist fra Sbanken: – Jeg har spesiell interesse for å bruke ny teknologi

Flekkefjord Sparebank omrokerer ledelsen i banken.

Serina Svindland Bakketeig er ansatt som leder for forkundeopplevelse og forretningsutvikling i Flekkefjord Sparebank.
Publisert Sist oppdatert

Flekkefjord Sparebank har ansatt Serina Svindland Bakketeig som ny leder forkundeopplevelse og forretningsutvikling, det skriver banken i en pressemelding.

– Flekkefjord Sparebank er på en utrolig spennende reise som jeg gleder meg til å bli med på. Jeg brenner for smidige og brukervennlige kundeopplevelser, og jeg har spesiell interesse for å bruke ny teknologi til å utvikle nye innovative løsninger, uttaler Svindland Bakketeig i pressemeldingen.

Hun har en bakgrunn fra Sbanken som produktspesialist og forretningsutvikler, og kommer nå fra stillingen som Investment Director i Allianse Microfinans. Hennes erfaring vil hjelpe Flekkefjord Sparebanks satsing på å forbedre kundeopplevelsen og utvikle nye forretningsmuligheter.

Svindland Bakketeig er opprinnelig fra Flekkefjord, hjemflyttet etter flere år i Bergen, Oslo og utlandet til Mandal der hun har bosatt seg med mann og barn.

– Ledergruppen styrker sin kompetanse ytterligere med Serina Svindland Bakketeig. Hennes kompetanse og innsikt vil bidra sammen med øvrig ledelse til å drive vår bank fremover i en tid med endringer og nye muligheter, kommenterer administrerende banksjef Heidi Nag Flikka i pressemeldingen.

Omrokering i ledergruppen

Ansettelsen av Svindland Bakketeig er en del av en liten omrokering i Flekkefjor Sparebank. Tidligere leder for kundeopplevelse og forretningsutvikling i banken, Mikal Ringsbye, går til stillingen som leder for bedriftsmarkedet.

– Jeg ser frem til å jobbe tett med lokalt næringsliv og dyktige kolleger for å videreutvikle våre tjenester og skape ytterligere vekst i lokalmarkedet, uttaler Ringsbye i pressemeldingen.

Mikal Ringsbye i Flekkefjord Sparebank.

Han tar over etter Kim Ingebretsen som blir banksjef i bankens filial i Lyngdal.

– Jeg ser frem til å bidra til bankens vekst og sikre at vi fortsetter å være en solid støttespiller for lokalsamfunnet, uttaler Ingebretsen i pressemeldingen.

– Med Kim som ny banksjef i Lyngdal, er vi trygge på at vi vil fortsette å bygge sterke, langsiktige relasjoner med våre kunder og bidra til økonomisk vekst og stabilitet i lokalsamfunnet. Hans omfattende erfaring og lederskap gjør ham til den ideelle kandidaten til å lede vår satsing i Lyngdal, og vi ser frem til å se de positive endringene han vil bringe med seg, kommenterer Nag Flikka.

Kim Ingebretsen i Flekkefjord Sparebank