KARRIERE

Han tar over for institusjoner og store bedrifter hos Danske Bank

Peter Løvaas kommer inn i Danske Bank Norge og starter allerede i september i år.

Peter Løvaas blir ny leder for investment banking og store bedrifter og institusjoner i Danske Bank Norge.
Publisert

Danske Bank har rekruttert Peter Løvaas som ny sjef for investment banking og divisjonen for de største bedriftskundene i Norge, oppgir Danske Bank.

– Peters sterke meritter og erfaring vil gi en boost til vårt storkunde- og investment banking-segment, samt vår kapitalmarkeds-business. Hans tiltreden er et stort steg i retning av vår Forward 28 ambisjon, sier Atilla Olesen, leder for investment banking hos Danske Bank.

Løvaas har mer enn 20 års erfaring fra kapitalmarkedene og ledererfaring fra investment banking i diverse områder i Norden og UK. Han har den siste tiden jobbet som konsulent for Glastad Capital, KningsRock Advisors og Corvus Energy. 

Norgessjef Erlend Angelfoss er fornøyd med å ha fått Løvaas med på laget.

– Peters lokalekspertise og lederskap vil heve vår norske forretning og styrke vår tilstedeværelse i Norge. Vi ser frem til å få Peter inn i banken og på kontoret i Oslo, sier Angelfoss.

Løvaas starter hos Danske Bank i september i år. 

Danske Bank mangler fortsatt å finne en erstatter for Knut Marius Skoglund, som har hatt ansvaret for bedriftsmarked Norge i banken. Skoglund forsvinner 1. september, da han tar over som administrerende direktør i Orkla Sparebank.