SPORTSSPONSOR

Sparebanken Vest gir 43 millioner kroner til Brann

I forbindelse med at banken fyller 200 år gir man bort den største enkeltsummen i bankens historie.

Konsernsjef i Sparebanken Vest, Jan Erik Kjerpeseth.
Publisert Sist oppdatert

Sparebanken Vest fyller 200 år og feirer med å gi 43 millioner kroner i støtte til Brann og sportsklubbens oppgraderinger av stadion og treningsanlegg, skriver banken i en pressemelding. Det betyr at både herrer og kvinner skal spille på samme bane.

– Dette handler om å skape like muligheter for kvinnelige og mannlige fotballspillere og er et viktig signal til alle unge jenter som drømmer om å nå langt innenfor verdens mest populære idrett. De skal kjenne at vi tror på dem og at vi tar drømmene deres på alvor, sier konsernsjef i Sparebanken Vest, Jan Erik Kjerpeseth.

Brann-kaptein Cecilie Redisch Kvamme er jublende glad for støtten fra Sparebanken Vest og Trond Mohn, som til sammen støtter prosjektet med 86 millioner kroner. Hun ser frem til å få de samme mulighetene som Brann-herrene.

– Jeg er utrolig stolt over å være en del av en klubb som går foran og kjemper for like muligheter for kvinner og menn. At vi nå skal trene og spille kamper regelmessig på Brann Stadion er bare helt fantastisk. Det sender et utrolig viktig signal til unge jenter der ute. Jenter vil mer, og nå blir de også tatt på alvor – akkurat som guttene, sier Redisch Kvamme.