KARIERE

Går fra Knowit til Frendegruppen

Jørund Rasdal Unneland går fra Knowit og blir leder for kommunikasjon og merkevare i det Frendegruppen, det skriver Kampanje.

Jørund Rasdal Unneland blir leder for kommunikasjon og merkevare i det Frendegruppen,
Publisert Sist oppdatert

– Jeg gleder meg stort til dette. Det er et skikkelig privilegium å få lov til å være med til å bygge et helt nytt banksamarbeid fra starten av, med solide, selvstendige eierbanker i ryggen, sier Jørund Rasdal Unneland, det melder Frendegruppen i en pressemelding.

Han starter han i jobben over sommerferien. Unneland har 25 års erfaring innen kommunikasjon og merkevare, med bakgrunn fra TV 2 og Rieber & Søn. Han har jobbet 12 år som kommunikasjonssjef og strategisk rådgiver i Knowit, hvor han har jobbet tett med en rekke banker.

Daglig leder i Frendegruppen, Hans Olav Ingdal, er for Frendegruppen, er sluttspurten med å sette sammen teamet som skal ta fatt på jobben med å skape det foretrukne valget for selvstendige banker og finansinstitusjoner.

– Jeg er veldig glad for at Jørund har takket ja til denne utfordringen. Vi blir et lite team fra starten av, og da er vi avhengige av å ha med ledere med sterk driv og dyp fagkompetanse, som kan dra fra start. Det får vi med Jørund på laget, sier Ingdal.