UTVIDER

Romsdalsbanken åpner nytt kontor: – Enda mer grep om kjernemarkedet

Romsdal Sparebank tar grep for å sikre større vekst i tiden som kommer. Fjorårets kontoretablering i Åndalsnes ga mersmak.

Administrerende banksjef Odd Kjetil Sørgaard i Romsdal Sparebank.
Publisert Sist oppdatert

Styret i Romsdalsbanken har med bakgrunn i strategiske vurderinger, besluttet å etablere et nytt avdelingskontor i Vestnes, like sør for Molde, skriver banken i en børsmelding.

Romsdalsbanken oppgir at som eneste bank med hovedkontor i Romsdal, så har man vekstambisjoner og ønsker å styrke sin posisjon i hele Romsdal.

– Det primære for oss er å ta enda mer grep om kjernemarkedet vårt, altså Romsdal. Og Vestnes var en kommune der vi ikke har kontor i dag, så det var et naturlig steg, sier administrerende banksjef Odd Kjetil Sørgaard i Romsdal Sparebank til BankShift.

Banken har i dag hovedkontor i Elnesvågen i Hustadvika kommune, med avdelingskontorer i Eidsvåg, Molde og på Åndalsnes. Kontoret på Åndalsnes åpnet så sent som i fjor, og kontoret ble en suksess.

– Den etableringen ble vellykket og vi fikk god respons. Det ga oss et godt grunnlag for å gå videre til Vestnes nå. Hadde vi ikke fått den responsen på Åndalsnes, så hadde vi kanskje vært litt mer avventende, sier Sørgaard.

Og den gode responsen på Åndalsnes har gitt god tro på videre muligheter for banken, mener banksjefen.

– Vi ønsker å vokse videre. Vi har egentlig god vekst i de områdene vi er i, men nå ønsker vi å ta et bedre grep om kjernemarkedet vårt og i enda større grad ha vekst fremover, sier Sørgaard.